Po - Čt 10:30 - 17 hod., Pá 10:30 - 04:00 hod., So 17 - 04 hod.
Rezervace na 499 816 513 a 725 127 003 nebo na budu@podhradem.cz

Druhé degustační menu s vůní zabijačky

Máme za sebou již v pořadí „Druhé degustační menu s vůní zabijačky“, které bylo doplněné vínem od sommeliéra Dana Gärtnera. Pětichodové menu sestavené z lahůdek z tradičního vepřového v moderním pojetí chutnalo všem návštěvníkům. Největší úspěch z menu měla terinka z vepřových nožiček a zauzená panenka sous vide a jako sladká tečka posloužil jablečný štrůdl trochu jinak.  

 

1507727 10152875893257182 6690322824846958082 N10431694 10152875893232182 4273624843916260175 N

10408520 10152875893952182 3705263289554650399 N

1723405 10152875893337182 2216761907337606807 N

Sledujte nás